Behov for behandling af diskusprolaps?

En diskusprolaps i lænden er en almindelig lidelse, som mange danskere bliver ramt af hvert eneste år. Behandling af diskusprolaps foregår hos en fysioterapeut eller på en rygklinik, og operation er i dag meget sjældent.

Hos Fysio North kan vi hjælpe dig med behandling af diskusprolaps. Vores klinik har hjemme i Aalborg, nærmere betegnet bydelen Kærby, og vi har drevet fysioterapeutklinik gennem mange år.

Alle kan blive ramt af en diskusprolaps, og ofte vil det ske i forbindelse med et tungt løft eller en forkert bevægelse. Det er typisk mennesker mellem 20 og 40 år, der bliver ramt af en diskusprolaps.

Genoptræning og nøje tilrettelagte øvelser er vejen frem, hvis du skal komme dig over en diskusprolaps, og hvis du gerne vil undgå at skulle opereres for at slippe for de gener, det medfølger.

Sådan bliver du behandlet for en diskusprolaps

I mange tilfælde er det ikke ryggen, du får ondt i, når du bliver ramt af en diskusprolaps. Det er derimod oftere smerter i benene, der får vores klienter til at komme ind på vores klinik. Smerterne vil i nogle tilfælde være forbundet med nedsat muskelkraft og følesans i benene.

Efter en grundig undersøgelse kan vi se, hvis det er en diskusprolaps, der er årsag til klientens smerter, og herefter vil vi sætte ind med den nødvendige behandling for at lette klientens smerter.

Vores behandling af diskusprolaps vil typisk bestå af:

  • Smertelindrende øvelser
  • Gradvis genoptræning
  • Medicinsk behandling i form af smertestillende piller, der kan fås i håndkøb

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Prognoserne er gode

for at komme dig over en diskusprolaps

Med den rette hjælp er prognoserne for at komme sig efter en diskusprolaps gode. Tidligere var operation mere hyppig, men i dag er vi blevet rigtig gode til behandling af diskusprolaps i form af øvelser og træning.

Har du brug for vores hjælp, er vi kun et opkald væk. Hvad enten du oplever smerter i ryg, ben eller skuldre, er vi de rette at ty til.

Vi har ingen ventetid

Du kan komme hurtigt til hos os, da vi har flere behandlere ansat til at hjælpe dig.