K-laser behandling i Aalborg

Døjer du med en skade, du gerne vil have hjælp til at komme af med? K-laser behandling er yderst effektivt mod forskellige former for skader, og det giver dig en hurtigere restitution.

Hos Fysio North tilbyder vi k-laser i Aalborg. Uanset om du har ondt i knæet, skulderen eller et helt tredje sted på din krop, tilbyder vi smertebehandling med laser.

Du finder vores klinik i Kærby i Aalborg, hvor vi står klar til at tage imod dig. Vi er flere uddannede fysioterapeuter på vores klinik, og det betyder, at du kan komme hurtigt til, når du bestiller en tid hos os.

Vi har stor erfaring med k-laser terapi, og vi kan se, at det virker. Vil du gerne have dine smerter væk og komme dig hurtigt over den skade, du har været uheldig at få? Så kan behandling med k-laser meget vel være vejen frem.

Hvad er k-laser?

Den form for laserterapi, som vi bruger på vores klinik, og som er hyppigt anvendt af fysioterapeuter, er smertefri. Du vil stort set ikke mærke noget, når vi behandler dig med vores k-laser i Aalborg.

Det, der sker, er, at den infrarøde k-laser trænger ind i din muskel og påvirker dit væv helt ned på celleniveau. Det øger blodgennemstrømningen og energiniveauet.

K-laser behandling er forbundet med mange positive effekter:

  • Vævsheling og restitution bliver hurtigere.
  • Du vil opleve mindre smerte, der hvor du er skadet.
  • Din blodcirkulation bliver bedre, og det øger restitution såvel som energiniveau.
  • Er du hævet omkring det skadede sted, vil hævelsen aftage, og du vil opleve mindre ubehag.
  • Har du sår, efter eksempelvis et styrt, vil sårene hele hurtigere.

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

K-laser behandling

kom hurtigt videre med din træning

K-laser terapi bliver gerne anvendt i sammenhæng med andre behandlingsformer. Det være sig alt fra fysioterapi og massage til akupunktur eller elektroterapi.

Du skal forvente, at du skal behandles med k-laser mere end en gang for at få den ønskede virkning. Præcis hvor mange gange du skal behandles, afhænger af den skade, du lider af, og hvor alvorlig din skade er. K-laser prisen afhænger altså i høj grad af, hvad det er, du skal have hjælp til at komme dig over.

Din vej ud af en skade

Vil du gerne komme dig hurtigt over en skade? Så er k-laser terapi yderst effektivt.