Personlig træning i Aalborg

Har du et træningsmål, du gerne vil i mål med? Eller vil du gerne have styrket din krop på forskellige områder? Personlig træning er målrettet dig og de mål, du gerne vil gå efter.

Hos Fysio North tilbyder vi personlig træning i Aalborg. Vi er en klinik for fysioterapi, der har adresse i Kærby i Aalborg. Vi råder over moderne og velindrettede træningslokaler, som du kan komme og træne i.

Hos os kan du både blive tilknyttet en personlig træner og kostvejleder. Et personligt træningsforløb hos os kan både indebære vejledning om træning og kost – det er helt op til dig. Vi sammensætter vi et skræddersyet forløb til dig på baggrund af dine ønsker.

Kost og træning går hånd i hånd, og vil du have det absolut bedste ud af din indsats, er det en god ide at sætte ind på begge parametre. Kontakt os, hvis du vil have hjælp fra en erfaren og veluddannet personlig træner i Aalborg.

Personlig træning i Aalborg – hvad får du ud af det?

Det er ikke en hvilken som helst træner, du bliver tildelt, når du tager kontakt til os med henblik på at få hjælp fra en personlig træner. Vi er alle uddannede fysioterapeuter på vores klinik, og det betyder, at vi alle har en grundlæggende og stor faglig viden om kroppen, træning og de øvelser, vi sætter dig i sving med.

Hos os får du en personlig træner, der er fysioterapeut, og som dermed i høj grad formår at sammensætte et træningsforløb til dig, der tager hensyn til din krop samt dine styrker og svagheder. Har du dårligt knæ, en svag hofte eller andet, sørger vi for, at din træning bliver tilpasset derefter.

  • Uddannet og kompetent personlig træner
  • Træningsforløb, der tager hensyn til dig og eventuelle svagheder eller skader
  • Mulighed for kostvejledning
  • Personlig træner i form af fysioterapeut med mange års erfaring
  • Moderne og veludstyrede træningslokaler

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Personlig træning og pris

hvad får ud med i købet?

I vores tilbud om personlig træning i Aalborg får du ikke alene muligheden for at træne sammen med en dygtig fysioterapeut. Du får også lagt et individuelt og skræddersyet træningsprogram, der matcher dig, din fysik og de mål, du har for din træning.

Vil du gerne have vejledning om kost, kan du også få det med i pakken, og så kan du træne frit i vores lækre og veludstyrede træningslokaler. Her får du adgang til alle de maskiner og det udstyr, du har brug for for at komme i god form. Ring til os og hør mere om, hvad du har af muligheder, når det kommer til personlig træning i Aalborg.

Få en personlig træner allerede i dag

Vi er flere fysioterapeuter på vores klinik, og du kan derfor hurtigt komme i gang med personlig træning her hos os.