Har du diskussmerter?

Har du ondt i ryggen, og ved du ikke hvorfor, det er kommet? En stor del af de mennesker, der søger hjælp på grund af rygsmerter, får konstateret diskussmerter.

Hos Fysio North i Aalborg er vi specialiseret i rygsmerter og diskussmerter. Kommer du ind til os med ondt i ryggen, vil vi først undersøge dig grundigt for at finde ud af, hvorfor du har ondt i ryggen.

Derefter vil vi lægge et træningsprogram til dig, så du kan træne din ryg og gøre den endnu stærkere. Med de rette øvelser kan du gøre meget for at komme dine diskussmerter til livs, så du igen kan føle dig stærk og sund.

Rygsmerter kan være meget generende, og de kan have stor indflydelse på, hvordan du lever dit liv, og hvilke aktiviteter du vælger at kaste dig over. Vores mål er til enhver tid at gøre din krop så stærk og sund som mulig, så du kan leve et godt liv.

Hvad er diskussmerter?

Når klienter kommer til os med ondt i ryggen, er det meget ofte diskusskiven, der forårsager problemet. Det er deraf, navnet diskussmerter er opstået. Diskussmerter kan give smerter i ryggen, og de kan også stråle ned i baller eller ben.

I mange tilfælde forsvinder diskussmerter af sig selv, hvis du udfører en enkelt øvelse eller to. Er det ikke tilfældet, kan det være nødvendigt med et træningsprogram, som du skal følge over en længere periode.

  • Diskussmerter er forbundet med diskusskiven.
  • Diskussmerter forsvinder ofte af sig selv.
  • Diskussmerter skal i nogle tilfælde behandles med øvelser og et nøje tilrettelagt træningsprogram.

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Hvordan føles diskussmerter?

få mere info

Er du ramt af diskussmerter, vil du typisk opleve pludselige smerter i ryggen. Smerter, du ikke kan forstå, hvor kommer fra. Det vil som regel blive værre, som dagene går, og hvor du i starten oplevede en form for stivhed i ryggen, er det nu blevet mere smertefuldt, og det kan være svært for dig at udføre almindelige aktiviteter i din dagligdag.

Diskussmerter kan udover at give ondt i ryggen også medføre smerter i baller eller ben. Det kan derfor nogle gange blive tolket som et problem med eksempelvis hoften, selvom det er ryggen, smerterne stammer fra.

Søg om tilskud fra Sygesikring Danmark

Bliver du behandlet hos os, kan du søge om tilskud, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark.