Golfscreening hos Fysio North

Bliv en bedre golfspiller med hjælp fra os.

Fysioterapi målrettet golfsporten.

Golfscreening – bliv bedre til golf.
Det er veldokumenteret, at målrettet fysisk træning forbedrer dit golfspil.
Vi kan skabe bedre forudsætninger og samtidig nedsætte skadesrisikoen.

Book derfor en Golfscreening

Her vil du få:
  • Golfscreening
  • Individuelt tilpasset træningsprogram
  • Instruktion i øvelserne
Golfscreeningen består af en fuld undersøgelse og tests. Her kombinerer vi fysioterapi med de forskellige krav golfsvinget stiller. Screening, gennemgang og instruktion i individuelle øvelser tager 60 min. Her vil vi kigge på mobilitet, stabilitet og styrke.
Med et forløb eller opfølgninger vil du ligeledes blive re-screenet og få målt din udvikling. Her vil vi korrigere øvelserne, så vi sikrer du får noget ud af din indsats med træningen.
Screening og forløb tager udgangspunkt i netop dine ønsker, eller de ting du gerne vil forbedre. Det kan også være en fordel, at have svingtekniske fokuspunkter koblet sammen med forløbet i samarbejder med din golftræner.
Lyder det spændende, og vil du gerne udvikle dig som golfspiller, eller går du og døjer med skavanker og træthed relateret til golfspil? Så tag kontakt til mig.
Thomas har selv tidligere spillet på landsholdet i over 10 år og været tilknyttet Team Danmark i samme tid. I øjeblikket spiller han til handicap +2,3. Med sin personlige erfaring i golf og fysiske træning kan han supplere med faglig viden og give en rigtig god oplevelse og godt grundlag for udvikling.

KONTAKT

THOMAS SØRENSEN

TELEFON +45 25 58 85 79

E-MAIL: thomas@fysionorth.dk

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

1
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.