Har du hold i ryggen?

Hold i ryggen kan være særdeles smertefuldt, og det kan hindre dig i at udføre helt almindelige hverdagsaktiviteter. Selvom hold i ryggen sjældent er en varig lidelse, kan du med hjælp fra en fysioterapeut hurtigere komme på den anden side.

Fysio North er en klinik for fysioterapi, der har adresse i Kærby i Aalborg. Hos os kan du få behandling for hold i ryggen og en lang række af andre lidelser.

Akut hold i ryggen har det med at komme på de mest uheldige tidspunkter, og i mange tilfælde er der ikke en indlysende forklaring på, hvorfor det kommer. Hold i ryggen kan både komme i lænden, mellem skulderbladene eller på den resterende del af ryggen.

Lider du ofte af hold i ryggen? Eller har du netop fået det for første gang? Uanset hvad kan vi tilbyde dig behandling, så du kan styrke din ryg og din krop samt minimere risikoen for, at det vender tilbage.

Hold i ryggen – hvad gør jeg?

Uanset om du får hold i ryggen for første gang, eller du har prøvet det flere gange før, kan du have stor gavn af at opsøge en fysioterapeut. Her kan du få hjælp til, hvad du kan gøre for at lindre dine smerter, og du kan blive masseret eller få råd i forhold til øvelser, der kan hjælpe dig.

Der er også en række gode råd, du med fordel kan følge, når du bliver ramt af akut hold i ryggen. Det kan føles fristende at lægge dig i sengen, men det gør kun ondt værre.

  • Hold dig gerne i gang og pas så vidt muligt dit arbejde.
  • Har du slemme smerter, kan du eventuelt dulme dem ved at lægge en ispose på det sted, det gør mest ondt.
  • Smertestillende medicin, som eksempelvis Panodil eller Ipren, kan holde smerterne nede. Konsulter gerne din læge, inden du begynder at spise piller.
  • Opsøg en fysioterapeut med henblik på rygtræning, så du kan styrke din ryg.

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Hvad er hold i ryggen?

Og hvad skyldes det?

Hold i ryggen er en udefinerbar lidelse, og der findes ikke en helt konkret forklaring på, hvad der egentlig sker, når den form for rygsmerter opstår. Det menes, at hold i ryggen skyldes en forstrækning af et eller flere led i ryggen, som medfører en mindre hævelse, der skaber irritation.

Ikke desto mindre er der mange mennesker, der bliver ramt af hold i ryggen, og det kan være en yderst smertefuld oplevelse. Hold i ryggen kan beskrives som en smertefuld og meget pludselig låsning af ryggen.

Opsøg hjælp, hvis smerterne ikke forsvinder

Med den rette behandling kan du komme dine rygsmerter til livs og styrke din ryg.