Sportsskader - din fysioterapeut kan hjælpe dig videre

En sportsskade kan sætte en stopper for, at du kan træne, som du ønsker. Den kan også hindre dig i at gøre de ting i det daglige, du gerne vil.

Hos Fysio North i Aalborg er vi to fysioterapeuter, der begge er specialiseret i sportsskader. Med vores hjælp kan du arbejde dig hen imod igen at kunne træne, og du kan samtidig slippe af med de gener, du oplever.

Sportsskader tager vidt forskellig form. Det kan være, det er knæet, der driller dig, eller at du har fået ondt i ryggen eller ballen. Uanset hvilke symptomer, du oplever, kan vi via en undersøgelse på vores klinik finde frem til, hvad der forårsager dine gener.

Efter at have undersøgt dig grundigt lægger vi sammen med dig en plan for den behandling, der skal til for, at du bedst kan blive skadesfri og vende tilbage til den form for træning, du plejer at udøve.

Hvilke sportsskader kan din fysioterapeut hjælpe dig med?

Sportsskader kan opstå ved alle former for træning. På vores klinik undersøger vi dig gerne, uanset hvilken idrætsskade du har pådraget dig. Det er afgørende at få hurtig hjælp, når du oplever symptomer på en skade, og det er endnu mere afgørende, at du får den korrekte hjælp.

Vi kan hjælpe dig med alle former for sportsskader:

  • Albueskader
  • Knæskader
  • Ankel- og fodskader
  • Lyskeskader
  • Hofteskader
  • Skulderskader
  • Andre sportsskader

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Derfor hjælper fysioterapi

på sportsskader og idrætsskader

Går du med en sportsskade, du ikke får behandlet, kan den udvikle sig. Den kan både give dig flere og mere hæmmende symptomer, og den kan blive værre i den forstand, at den kan blive sværere at komme af med. I værste fald kan den udvikle sig til at være en kronisk skade.

Du vil med en korrekt behandling hos en uddannet fysioterapeut opleve, at din skade vil forsvinde hurtigere, så den ikke når at udvikle sig og bliver endnu sværere at komme til livs. Det er dermed afgørende, at du tager kontakt til en fysioterapeut relativt hurtigt, så du kan få den korrekte behandling for din sportsskade.

Certificeret fysioterapeut

Da vi er certificeret, kan du søge om tilskud hos Sygesikring Danmark for den behandling, du modtager hos os.