Har du ondt i lænden?

Har du ondt i lænden eller ryggen? Så er der hjælp at hente hos din lokale fysioterapeut. De rette øvelser og en effektiv træning kan gøre din ryg stærkere og modvirke ondt i lænden.

Hos Fysio North er vi to fysioterapeuter, der kan tilbyde dig vores hjælp. Vi har mere end 15 års erfaring, og du finder os og vores moderne træningslokaler i Kærby i Aalborg.

Ondt i lænden eller ryggen kan være en stor hæmsko, og oplever du varige smerter, kan det have stor betydning for den måde, du lever dit liv på. Dine smerter kan blive værre, hvis du ikke gør noget ved dem, og de kan tilmed forårsage smerter andre steder på din krop.

Fysioterapi kan få dine smerter væk, og du kan gennem en række af øvelser gøre meget for at styrke din ryg og din krop, så du ikke kommer til at opleve ondt i lænden igen.

Hvad skyldes ondt i lænden?

Ondt i lænden eller ryggen kan skyldes mange forskellige ting. Det kan være noget så simpelt som, at der sidder en nerve i klemme, eller det kan skyldes, at du får ondt i venstre side af lænden, hvis du eksempelvis er stærkere i den ene side af kroppen.

For at hjælpe dig af med dine smerter vil vi altid undersøge dig grundigt for at finde frem til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med dine lændesmerter. Derefter kan vi hjælpe dig ved at instruere dig i øvelser til ondt i lænden eller ved at tilbyde massage eller anden form for behandling.

Gode råd mod smerter i lænden:

  • Undgå at lægge dig i sengen.
  • Hold dig i gang med almindelige hverdagsaktiviteter.
  • Tag smertestillende medicin i den akutte fase – i samråd med din læge.
  • Anvend en varmepude eller en ispose.
  • Begynd at træne din ryg, når smerterne tillader det.

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Derfor kan fysioterapi

hjælpe mod ondt i lænden

Har du ondt i lænden over en længere periode, kan det tyde på, at du har behov for professionel hjælp. Opsøger du en fysioterapeut, kan du få hjælp til at få lavet et træningsprogram med øvelser mod ondt i lænden. Har du akutte smerter, kan din fysioterapeut også instruere dig i øvelser, der kan lindre smerterne.

Træning er i mange tilfælde vejen frem, og får du styrket din ryg og de mange muskler omkring lænden, vil du med større sandsynlighed kunne slippe af med dine lændesmerter.

Er du medlem af Sygesikring Danmark?

Hos os kan du få tilskud til din behandling mod ondt i lænden.