Om Fysio North

Er du på jagt efter en fysioterapeutklinik i Aalborg, hvor fagligheden er i top? Så er du landet det helt rette sted.

Fysio North er en mindre klinik for fysioterapi med adresse i Aalborg. Du finder os i Aalborg C, hvor vi dagligt hjælper vores klienter med alt fra genoptræning til behandling af sportsskader og personlig træning.

Vi har flere fysioterapeuter på vores klinik, da vi gerne vil kunne behandle dig, når behovet opstår. Du kan undgå ventetid, hvis du går til os, og vi står klar til at modtage dig i vores moderne træningslokaler.

Hos os er du i professionelle og trygge hænder

Vores team af fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har behov for hjælp til genoptræning efter en operation, du har behov for hjælp til at komme dig over en sportsskade, eller hvis du gerne vil i et forløb med personlig træning og kostvejledning.

Vores ydelser spænder vidt, og vi har både fysioterapeuter, der er specialiseret i personlig træning og kost samt fysioterapeuter, der er specialiseret i træningsoptimering og genoptræning.

På vores klinik tilbyder vi blandt andet:

  • Fysioterapi
  • Genoptræning
  • Akupunktur
  • Personlig træning
  • Kostvejledning
  • Behandling med k-laser
  • Mulligan fysioterapi

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Hos os undgår

du ventetid

Vi ved alt om, hvor afgørende det er, at du kan få en tid hurtigt, hvis du af den ene eller den anden grund har brug for vores hjælp. Har du fået hold i nakken, er du blevet opereret, eller er du generet af en skade i dit knæ?

Det er vigtigt, at du kommer hurtigt i gang med behandling, og derfor sørger vi for, at du hurtigt kan få en tid, når du tager kontakt til os. Det er præcis derfor, vi har valgt, at vores team skal bestå af flere dygtige fysioterapeuter.

Er du medlem af Sygesikring Danmark?

Du kan søge om tilskud, når du bliver behandlet på vores klinik, når du er medlem af Sygesikring Danmark.