Har du ondt i nakken?

Ondt i nakken og hovedpine er velkendte fænomener blandt de fleste voksne. Har du jævnligt ondt i nakken? Så kan det skyldes, at du har en ubalance i din nakkes muskulatur, der trænger til at blive løsnet op.

Hos Fysio North er vi eksperter i at fjerne alt fra ondt i nakken og ondt i ryggen til knæsmerter. På vores klinik i Aalborg kan vi give dig en række skræddersyede øvelser, der kan fjerne de spændinger, du oplever i din nakke.

Vi vil altid undersøge dig grundigt til at starte med, og når vi har fundet frem til, hvor skoen trykker, kan du med vores hjælp udføre en række af øvelser, der kan få dine smerter til at forsvinde.

Vores fokus ligger altid på at få din krop til at fungere bedst muligt, så du kan få det absolut bedste ud af livet og undgå at være hæmmet i din hverdag.

Hvorfor får du ondt i nakken?

Ondt i nakken kan skyldes mange forskellige ting. Har du et stillesiddende arbejde, kan det være en medvirkende faktor. Har du et fysisk hårdt arbejde, kan en forkert arbejdsstilling være skyld i, at du oplever smerter i din nakke.

De mest typiske symptomer på ondt i nakken spænder vidt, og du kan tjekke nedenfor, om du er en ud af de mange, der næsten dagligt oplever symptomer på ondt i nakken.

Symptomer og bivirkninger ved ondt i nakken:

  • Muskelspændinger
  • Hold i nakken
  • Nedsat bevægelighed i din nakke
  • Trætte skuldre og arme
  • Hovedpine eller svimmelhed
  • Smerter i skuldre eller arme
  • Myoser i nakken

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Hvad findes der af

mere alvorlige årsager til ondt i nakken?

Du kan også have ondt i nakken som følge af en mere alvorlig lidelse. Det er dog yderst sjældent, at det er tilfældet. Ondt i nakken kan også komme på grund af slidgigt i nakken, en diskusprolaps i nakken eller et piskesmæld.

Den hyppigste årsag til nakkesmerter er dog langt mere harmløs og kommer af spændinger, forkerte arbejdsstillinger eller stillesiddende arbejde.

Flere fysioterapeuter til at hjælpe dig

Du kan hurtigt få en tid hos os, da vi har flere uddannede fysioterapeuter på vores klinik.