Fibersprængning - når uheldet er ude

En fibersprængning kan komme ud af det blå og på de mest uheldige tidspunkter. Med hjælp fra en professionel og uddannet fysioterapeut kan du få den rette behandling, så du hurtigst muligt kan komme på den anden side af skaden.

Hos Fysio North i Aalborg kan vi give dig den rette behandling, når du bliver ramt af en fibersprængning i låret eller et andet sted på kroppen. Med vores hjælp kan du hurtigere komme dig over din skade, så du igen kan få genoptaget din træning.

Du kan få en fibersprængning flere steder på kroppen, og uanset hvor den rammer, er det smertefuldt. Både idet skaden sker, men også i den efterfølgende tid.

En fibersprængning kan sætte en stopper for din træning på ubestemt tid, hvis du ikke får hjælp. Får du derimod hjælp fra en dygtig fysioterapeut, kan du hurtigere komme i gang med at træne igen og styrke din krop, så du reducerer risikoen for, at fibersprængningen kommer igen.

Hvad er en fibersprængning?

Når du får en fibersprængning, sker der det, at en eller flere fibre i en af dine muskler bliver revet over. Du kan både få en fibersprængning i låret, en fibersprængning i læggen eller et helt tredje sted på kroppen.

Uanset hvor du bliver ramt af en fibersprængning, gør det ondt, i det øjeblik det sker. Der er tale om en pludselig opstået smerte, der i mange tilfælde føles som et smæld efterfulgt af en skarp smerte. Du kan blive ramt af fibersprængninger følgende steder på kroppen:

  • Låret eller læggen
  • Ryggen eller maven
  • Armen eller skulderen
  • Ballen eller lysken

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Hvordan bliver en

fibersprængning behandlet?

En fibersprængning skal ikke nødvendigvis behandles. Men er du i gang med et træningsforløb, og vil du gerne i gang med din træning igen så hurtigt som muligt, gør du klogt i at opsøge en fysioterapeut.

Hos en fysioterapeut kan du få hjælp til at genopbygge din krop, efter du har fået en fibersprængning. Det kan medvirke til, at du kan genoptage din træning hurtigere, end hvis du lader tiden gå og skaden hele af sig selv.

Din behandling vil ikke alene afhænge af, om du har fået en fibersprængning i låret, i ryggen eller i lysken. Den vil også afhænge af, hvor alvorlig skaden er.

Kom hurtigt til hos din fysioterapeut

Vi har flere behandlere, og derfor kommer du hurtigt til, når du henvender dig på vores klinik.