Kom hurtigt videre efter en løbeskade

Er du så uheldig, at du er blevet ramt af en løbeskade? En løbeskade, der bremser dig i at løbe eller træne, som du gerne vil?

Hos Fysio North i Aalborg har vi flere erfarne fysioterapeuter, der sidder klar til at hjælpe dig med din løbeskade. Stort set alle løbeskader kan behandles, og det gælder uanset, om du er ramt af en løbeskade i knæet, hoften eller et helt tredje sted på kroppen.

Gør det ondt i dit knæ eller din fod, stopper det ikke ved, at du bare ignorerer det og fortsætter med at løbe. Du kan vide dig helt sikker på, at smerten bliver ved med at være der, og at den bliver værre med tiden, hvis ikke du får gjort noget ved det.

Løbeskader er et af vores specialer, og vi har de rette kompetencer til at gøre dig smertefri og skadesfri. Bestil en tid på vores klinik allerede i dag.

Hvilke typer af løbeskader findes der?

Løbeskader er en betegnelse for skader, der typisk opstår i forbindelse med løbetræning. Løb kan være hårdt for kroppen, og overbelaster du dine knæ eller dine hofter, kan en skade nemt komme snigende hen ad vejen.

Du kan blive skadet mange steder på kroppen, når du løber, og begynder du at mærke irritation eller smerte i eksempelvis dit knæ, bør du tænke dig godt om, inden du igen trækker i dine løbesko. De mest gængse løbeskader er:

  • Springerknæ
  • Løberknæ
  • Hælspore
  • Skinnebensbetændelse
  • Svangseneirritation

Anmeldelser på Trustpilot

5.0 ★★★★★

2
Behandlere

Ingen ventetid

Vi har flere fysioterapeuter i vores klinik, og det betyder, at du kan komme til i vores klinik uden ventetid.

Sådan kommer du hurtigt

i gang med at løbe igen

Det kan være meget frustrerende at blive ramt af en løbeskade. Især hvis du er godt i gang med din træning og ikke føler, at du har tid til at blive bremset i din løbetræning. Det kan både være, hvis du er i gang med et vægttab, eller hvis du er i gang med at træne op til eksempelvis et maratonløb.

På vores klinik er vi eksperter i at behandle sportsskader, og det gælder i særdeleshed også løbeskader. Kommer du ind til os, undersøger vi dig grundigt for at finde frem til, hvorfra dine symptomer stammer. Derefter lægger vi en plan for, hvordan vi hurtigst muligt kan få dig på den anden side, så du kan genoptage din løbetræning.

Bestil en tid allerede i dag

Der er ingen ventetid hos os, da vi har flere behandlere. På vores klinik kan du derfor få en tid hurtigt.